Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Жан-Доминик Сенард, Председател на Renault, Хирото Саикава, CEO на Nissan, Тиери Болоре, CEO на Renault и Осаму Масуко, CEO на Mitsubishi Motors, обявиха намеренията си да основат нов управленски борд

Начало » Актуално » Жан-Доминик Сенард, Председател на Renault, Хирото Саикава, CEO на Nissan, Тиери Болоре, CEO на Renault и Осаму Масуко, CEO на Mitsubishi Motors, обявиха намеренията си да основат нов управленски борд

12.03.2019 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

 

Жан-Доминик Сенард ще бъде председател на новия борд, заедно със CEO-тата на трите компании в групата. Бордът ще управлява оперативните взаимодействия между Nissan, Renault и Mitsubishi Motors, както и ще търси нови начини за генериране на добавена стойност за акционерите и служителите.

Новият борд ще следи еднолично всяка една операция в управлението на Алианса между Renault, Nissan и Mitsubishi, вместо между досегашните RNBV и NMBV. По този начин, той ще се превърне в основен двигател на новото начало за групата.

Всички решения ще бъдат взимани на базата на взаимни консенсуси, продължавайки досегашния подход на Алианса, при който полза да има всяка една от трите компании.

Споразуменията ще бъдат подписани в навечерието на годишнината от създаването на Алианса. Новият борд ще провежда събрания всеки месец в Париж или Токио и ще изпраща редовни отчети на постиженията и развитието до акционерите.

Бордът ще изиска създаването на специални проекти, чрез които ще могат да се дават насоки за изпълнението на определени цели и запазване постоянния ръст на трите компании.

С наближаването на 20-тата годишнина на Алианса, управителите биха искали да признаят наистина големия принос, който Алиансът има към развитието на всяка една поотделно, както и на техните партньори. Създаването на оперативния борд цели именно да затвърди позицията на трите обединени бранда, като топ организация в тази бързо развиваща се и силно конкурентна среда.

Чрез отдадеността и лоялността на служителите на Nissan, Renault и Mitsubishi Motors, както и с плодотворното партньорство с Daimler, новият борд на Алианса ще продължи да изгражда положителна работна среда за всички служители, сътрудници и партньори. 

Mitsubishi motors global showroom