Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА НА OUTLANDER 2016 НА НЮ ЙОРК МОТОР ШОУ

Начало » Актуално » СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА НА OUTLANDER 2016 НА НЮ ЙОРК МОТОР ШОУ

24.03.2015 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

САЙПРЪС, Калифорния. Mitsubishi Motors North America, Inc. (MMNA) има удоволствието да съобщи, че ще направи световна премиера на Outlander 2016 по време на своята пресконференция на Международното автомобилно изложение в Ню Йорк 2015 (щанд 260) в четвъртък, 2 април 2015 г., 11:30a.m. ET. Outlander 2016 ще е първият автомобил на Mitsubishi, който ще дебютира с новия дизайнерски стил на компанията.

Outlander 2016 е един усъвършенстван Crossover Utility Vehicle, в който са направени над 100 технологични и дизайнерски подобрения, включително ново, мощно и динамично екстериорно оформление, по-добри характеристики по време на движение – в резултат на понижени нива на шума, повече комфорт, по-добро управление, по-пъргава реакция, по-изразителен и същевременно по-функционален интериор. Новият Outlander 2016 демонстрира акцента, който компанията отново поставя върху стила, съвършенството и цялостното удоволствие от шофирането.

 

 

За тези, които нямат възможност да присъстват на представянето на Mitsubishi Motors в Ню Йорк, пресконференцията ще бъде излъчена на живо в цял свят. Подробна информация за прякото излъчване в интернет може да намерите в media.mitsubishicars.com.

Всички подробни данни за Outlander 2016 ще бъдет представени в 11:30a.m. ET на 2 април, 2015 г.

Информация за Mitsubishi Motors North America, Inc.           

Mitsubishi Motors North America, Inc., (MMNA) отговаря за разработването, производството, маркетинга, продажбата и предоставянето на финансови услуги за Mitsubishi Motors в САЩ. MMNA продава седани и кросоувъри / SUV чрез мрежа от около 380 дилъра. MMNA е водеща компания в разработването на високоефективни нови бензинови автомобили на достъпни цени, като същевременно използва своите авангардни познания в сектора на електромобилите за разработване на бъдещи EV и PHEV модели. Повече информация може да получите на телефон (888) 560-6672 на Mitsubishi Motors News Bureau или в сайта media.mitsubishicars.com.  

Mitsubishi motors global showroom