Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Новият сезон на услугата на MMC - Automobile Information 2019, за деца от началните училища и техните учители стартира днес

Начало » Актуално » Новият сезон на услугата на MMC - Automobile Information 2019, за деца от началните училища и техните учители стартира днес

22.07.2019 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

Токио, 22 юли, 2019 г. – Mitsubishi Motors Corporation (MMC) днес оповести стартирането на услугата Automobile Information Service за 2019 г.

Тя е насочена към ученици в начален курс на обучение и техните учители и ще бъде активна до 10 декември, 2019 г. Предлагана всяка година през последните почти 3 десетилетия, образователната услуга отговаря на различни въпроси, свързани с автомобилната индустрия, на разбираем език чрез телефонна връзка, онлайн или по пощата.

MMC е единственият производител, който предлага подобна програма. От стартирането й през 1993 г. до днес са получени повече от 3500 запитвания както от ученици, така и от учители.

Въпросите покриват широк спектър от теми, включващи устройството на автомобилите, автономно задвижване, структура на производствените съоръжения, връзка на автомобила със средата – как се движи автомобил с тестов манекен зад волана по време на краш тест, например.* 

За учителите програмата много полезна при подготовка на темите за своите часове, като използват и възможността за телефонен разговор с централата по време на самите занимания в клас. MMC предоставя на участниците в програмата и дневник със записани в него всички зададени въпроси - за удобство по всяко време.

*Чрез дълъг кабел, закрепен за автомобила, краш тест демо колата се „издърпва“ и блъска в стената.

Като част от своята корпоративна социална отговорност, MMC произвежда обучителни брошури, както и изключително полезен информационен уебсайт. За съжаление, всички материали са достъпни само на японски език. 

Mitsubishi motors global showroom