Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Нов бранд център на Mitsubishi Motors, наречен “MI-Garden Ginza” , отваря врати през септември тази година

Начало » Актуално » Нов бранд център на Mitsubishi Motors, наречен “MI-Garden Ginza” , отваря врати през септември тази година

17.07.2019 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

 

Токио, 17 юли, 2019 г. – Днес Mitsubishi Motors Corporation (MMC) обяви, че отваря нов бранд център - MI-Garden GINZA (произнася се "My Garden"), който ще бъде олицетворение на вдъхновяващ дизайн, инженерна експертиза и иновативни технологии под надслов "Drive your Ambition".

MI-Garden GINZA се намира в столицата Токио и ще предостави на своите клиенти специално обособено пространство, в което да се насладят на моделите и технологиите, използвани в тях, илюстрирайки колко полезни могат да бъдат те в ежедневието.

Буквата "M" в името означава Mitsubishi, докато "I" символизира интелигентност, находчивост, вдъхновение и взаимодействие. Самото име на центъра показва, че MI-Garden GINZA цели да се превърне в пространство за споделяне на вдъхновяващи идеи и разширяване на кръгозора и възможностите на посетителите чрез експертно проектирани превозни средства.

В първите седмици след отварянето, електрическият SUV MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT ще бъде изложен в центъра, давайки на посетителите възможност да надникнат в бъдещето на компанията и визията на бранда за електрическата мобилност.

В отвореното пространство в градината ще бъде разположен Outlander PHEV, а всеки желаещ ще може да „къмпингува“ в близост до него, зареждайки своето оборудване за къмпинг директно от автомобила. За да бъде пълноценно преживяването с източници на устойчива енергия, в центъра ще бъде инсталирана и Vehicle-to-Home системата – Dendo Drive House*.

100% от електроенергията, необходима за захранването на MI-Garden GINZA, ще идва от възобновяеми източници. С нейна помощ ще се приготвя новозеландско кафе от популярния производител Allpress Espresso**, както и меню от внимателно подбрани и здравословно обработени хранителни продукти.

MI-Garden GINZA има амбицията да се превърне в новия символ на Ginza, като подготвя програма с разнообразни събития, пренасящи публиката в един зелен оазис насред градската джунгла. По този начин шоурумът ще се превърне в значим притегателен център за цялото общество.

*…Dendo Drive House е система, създадена да свързва домакинството с електрически автомобил, чрез vehicle-to-home (V2H) зарядни, соларни панели и батерии. Пакетът се продава като услуга, съчетавайки в цената си както самата покупка, така и инсталацията и поддръжката след това. Dendo Drive House прави възможна употребата на енергия, генерирана от дома, за зареждане на автомобила, както и обратно – от автомобила към дома, при аварии, например. **…Allpress Espresso е пекарна за кафе, базирана в Оукланд, Нова Зеландия. Първата им локация в Япония, в Киосуми-ширакава, Токио, отваря врати през 2013 г. https://jp.allpressespresso.com/

Mitsubishi motors global showroom