Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Mitsubishi Motors с иконичен специален модел -TRITON ABSOLUTE

Начало » Актуално » Mitsubishi Motors с иконичен специален модел -TRITON ABSOLUTE

26.03.2019 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

 

Токио, 26 март, 2019 г. – Mitsubishi Motors Corporation (MMC) днес за първи път разкрива TRITON ABSOLUTE, иконичен специален модел на TRITON (L200 в Европа) на 40-тия Автосалон в Банкок 2019*.

Моделът въплъщава здравината и солидността, залегнали в основата на пикапите Mitsubishi Motors. TRITON ABSOLUTE изразява концепцията “ABSOLUTELY Beyond Tough” чрез повишена здравина и издръжливост в съчетание с по-солиден и агресивен екстериор.

Впечатляващите възможности на TRITON ABSOLUTE илюстрират мощта на пикапа като автомобил, подходящ за всяка една ситуация. Защитните панели, агресивният дизайн и дръзките светлини на специалния модел му придават визия на “ABSOLUTELY Beyond Tough” автомобил – посока, следвана в поколенията до момента.

MMC очаква този доста амбициозен проект да бъде приветстван от притежателите на пикапи по целия свят, особено имайки предвид и подобрената издръжливост и възможности на новата моделна година на TRITON/L200, която беше представена в Тайланд през миналата есен. TRITON ABSOLUTE е и ключов eлемент от “Drive your Ambition” слогана на MMC, изразявайки 100-годишното ДНК на автомобилния производител, както и прогресивните амбиции за бъдещето на водачите на автомобили Mitsubishi.

* Официален VIP ден на 25 март, денят за пресата е на 26 март, а за широката публика изложението от отворено от 27 март до 7 април. За повече информация, посетете: https://bangkok-motorshow.com/

Mitsubishi motors global showroom