Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Mitsubishi Motors Corporation в страните от АСЕАН Нов изпитателен полигон в Тайланд

Начало » Актуално » Mitsubishi Motors Corporation в страните от АСЕАН Нов изпитателен полигон в Тайланд

23.04.2014 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) реши да инвестира, чрез своята дъщерна компания в Тайланд Mitsubishi Motors Thailand Co., Ltd. (MMTh), над 500 милиона тайлански бата (т.е. над 11 милиона евро) за създаването на своя първи изпитателен полигон извън Япония, с цел да се подпомогне създаването на продукти, предназначени за страните от АСЕАН.

В страните от АСЕАН (Бруней, Камбоджа, Индонезия, Лаос, Малайзия, Филипините, Сингапур, Тайланд и Виетнам) – регион, считан за стратегически пазар на MMC със своето 600-милионно население – Mitsubishi Motors постигна значителен успех с продажби, които се очаква да достигнат 250,000 автомобила за финансовата 2013 година.

Разширяването на производствената дейност (в 5 завода) с добавяне на изследователска и развойна дейност представлява едно естествено развитие с три ясни цели:

-       Постигане на още по-високо качество на произвежданите в Тайланд автомобили на MMC чрез своевременно адаптиране към нуждите на различните пазари в региона на АСЕАН.

-       Технологична подкрепа за бъдещото разработване на създаваните от MMTh модели, особено по отношение на тайландския пазар.

-       Проучване на пазарните тенденции и изискванията по отношение на дизайна и технологията в огромния пазар на АСЕАН, вкл. задаване на стандарти и провеждане на изпитания.

Новият център за изследователска и развойна дейност, който е разположен в Нхонгхам Ампур, Чонбури (източна провинция на Тайланд), само на 26 километра от заводите на MMTh в Лаемчабунг Индъстриал Истейт, ще се превърне в работно място на над сто служителя на компанията от Тайланд и Япония. Строителството на сградите и изпитателните писти ще приключи до първото тримесечие на 2015 година.

 

Mitsubishi motors global showroom