Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Информация във връзка с Covid-19

Начало » Актуално » Информация във връзка с Covid-19

16.03.2020 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уважаеми клиенти,

Във връзка със ситуацията в страната, породена от въведеното Извънредно положение заради пандемията от коронавирус бихме искали да ви информираме, че нашите изложбени и сервизни центрове в страната продължават да работят при строги хигиенни мерки. 

Някои от тях са с променено работно време.

Можете да видите актуалното работно време за вашия град тук. 

Въпреки че колегите са на разположение, апелираме да спазвате предпазните мерки, наложени от Националния кризисен щаб за борба с коронавируса. А именно:

- Доколкото е възможно, останете вкъщи.

- Избягвайте близките контакти с външни хора. 

- Избягвайте струпванията на много хора на едно място - открито и закрито. 

- Спазвайте висока лична хигиена. Погрижете се и за дезинфекцията на дома си и на вещите, които използвате ежедневно - автомобил, смартфон, лаптоп и др. 

Молим също, при желание да посетите наш шоурум или сервиз, първо да се свържете с колегите от съответния изложбено-сервизен център, за да уговорите час предварително. Правим това с цел избягване на струпването на много хора, за да предпазим както вас, така и нашите служители. 

Нека всички да бъдем дисциплинирани и отговорни към себе си и околните, за да имаме възможността след отминаване на пандемията дълго да се радваме на живота и на ... любимите си автомобили. :)

#besafe #driveyourambition  

С уважение,

- Екипът на Mitsubishi Motors в България

Mitsubishi motors global showroom