Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Хорхе Диез се присъединява към екипа на Mitsubishi Motors Европа

Начало » Актуално » Хорхе Диез се присъединява към екипа на Mitsubishi Motors Европа

05.07.2019 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

Токио, 4 юли, 2019 г. – Mitsubishi Motors Corporation (MMC) днес обяви, че Хорхе Диез се присъединява към екипа на Mitsubishi Motors Europe Design (MMED), локализиран близо до Франкфурт, Германия, както и на поста вицепрезидент на развойния център Mitsubishi Motors R&D Europe (MRDE).

Хорхе Диез се е дипломирал в Кралския колеж по изкуства в Лондон. Зад гърба си има 18 години опит във Volkswagen Group, където отговаря за екстериорния дизайн на SEAT, както и за автомобилния департамент в Audi Konzept Design, Мюнхен.

По време на кариерата си там той работи по разработката на модели като SEAT Leon, 20V20, Audi A7 и Audi TT. В частност, Audi TT се слави със световната награда за най-добър дизайн за 2007 г.

"Радвам се да обявя, че Хорхе Диез оглавява нашия дизайнерски екип в Европа." каза Цунехиро Кунимото, корпоративен вицепрезидент на дизайнерската дивизия в MMC. "Той съчетава както стратегическо мислене, така и креативност и лидерски способности. С нетърпение очаквам да видя положителните резултати от работата му в разрастващото се Европейско студио на бранда."

За Mitsubishi Motors Europe Design

Mitsubishi Motors Europe Design центърът е открит през 2014 г. и работи в тясна кооперация с другите студия в Токио и Оказаки. Мултикултурният ни екип разработва качествени проекти с по-засилено европейско влияние. Студиото е напълно оборудвано и работи на пълен капацитет.

Mitsubishi motors global showroom