Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

GROUND TOURER CONCEPT

Начало » Актуално » GROUND TOURER CONCEPT

27.06.2016 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

АВТОМОБИЛНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ В ПАРИЖ 2016 г.

Квинтесенция ...

След "Concept XR PHEV II" през 2015 г. на Международното автомобилно изложение в Женева и след това "еX Concept" през 2015 г. на Токио Мотор Шоу, Mitsubishi Motors Corporation (MMC) продължава търпеливото изпипване на своята философия за дизайна, като в същото време потвърждава нарастващото си предпочитание към чист (SUV) плейър.

Тази есен MMC ще продължи това концептуално пътуване през 2016 г. на Международното автомобилно изложение в Париж със световната премиера на изцяло новия "Grand Tourer Concept" high- end SUV купе.

Като такава, Ground Tourer Concept е замислена като най-новата изява на дизайнерските амбиции на Mitsubishi Motors", изразена чрез четири мощни елементи: Увеличени възможности, Функционална красота, Солиден тласък и Японска майсторска изработка. Приложена към горните слоеве на автомобилния ландшафт и асоциирана с plug-in хибридна електрическа (PHEV) водеща технология на Mitsubishi Motors, тази комбинация ще се превърне в способност за безпроблемен круиз на Ground Tourer Concept – по и извън отъпканите пътища – предоставяйки възможност на пътниците да се разположат в успокояващия комфорт и елегантния дизайн на фино изработения интериор.

Mitsubishi motors global showroom