Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

6 пикапа Mitsubishi L200 за пожарникарите в Монтана, Хасково и Ямбол

Начало » Актуално » 6 пикапа Mitsubishi L200 за пожарникарите в Монтана, Хасково и Ямбол

17.07.2018 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

По два червени пикапа Mitsubishi L200 служат вярно на Регионалните дирекции „Пожарна безопасност и защита на населението” в Монтана, Хасково и Ямбол, оборудвани със специализирано оборудване за действия при пожари и наводнения в товарния отсек. 

Японските машини са с ниво на оборудване Invite, 2.4-литров дизелов двигател (154 к.с.) и ръчна скоростна кутия. Тяхната високопроходимост ще позволи на служителите на Пожарна безопасност да достигат до труднодостъпни терени и да свързват локацията с по-отдалечена водоснабдителна кола. Поръчката е направена от фирмата изпълнител на държавната поръчка - "Екоджен" ООД.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitsubishi L200 е със здрава и издръжлива конструкция, която може да се справи с всякакви предизвикателства. Просторното и износоустойчиво товарно отделение е комбинирано с кабина с красив и стилен дизайн. Аеродинамичното оформление с характеристики, които са водещи за този клас автомобили, осигурява плавно и тихо возене. Каросерията е изключително здрава и лека, благодарение на широкото използване на високояки стоманени елементи и RISE конструкцията на Mitsubishi, които също допринасят за повишаване на безопасността при удар. Този тип конструкция поглъща ефективно енергията и предпазва кабината в случай на сблъсък.

По-здравият двигателен отсек, подсилен с двураменна конструкция на обезопасяващия механизъм на предния капак, повишава допълнително нивото на издръжливост и безопасност. Задните ъгли на товарното отделение са специално подсилени, за да разсейват силите на удар на движение на товара и да предпазват страничните панели от напукване, например. При активирано двойно задвижване, благодарение на усиленото си шаси, пикапът ще може да тегли до 3,5 тона.

 

Mitsubishi motors global showroom