Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

10-хилядният Outlander PHEV, доставен в Холандия

Начало » Актуално » 10-хилядният Outlander PHEV, доставен в Холандия

07.04.2014 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

Шест месеца след като се появи за първи път на пазара в Холандия, Outlander PHEV на Mitsubishi Motors достига нов етап с доставката на 10-хилядния автомобил в тази страна.

 Предаден от Mitsubishi Motors Sales Холандия на новия си собственик в Autobedrijf Oudshoorn  (дилърство) в Лейдердорп– това събитие потвърждава успеха на този авангарден автомобил в страната, в която започнаха продажбите с 13 700 направени поръчки от лаунча (Q4 2013) до 31 март 2014г. 

С постепенно въвеждане в останалата част от Европа от Q1 CY2014 MITSUBISHI MOTORS има кумулирани общо 19 100 поръчки на Outlander PHEV към 31 Март 2014г. ( вкл. Холандия, с изкл. на Русия и Украйна) в този регион - най-големият в световен мащаб.

С комбинация от реално доказани технически възможности и комфортни условия за пътниците, екологично представяне, постоянно 4WD задвижване на кросоувъра с два електромотора и технологии от следващо поколение, Outlander PHEV се появява на пазара в период на дълбоки промени в начина на мислене на глобалните клиенти, в потвърждение на целта на Mitsubishi Motors – до 2020 г. 20% от произвежданите от компанията автомобили да са с електрическо/хибридно/плъг-ин хибридно задвижване.

В Япония общият брой на поръчките е 13 500 след началото на доставките за този пазар – 24 януари 2013 г. 

Mitsubishi motors global showroom